Shoqëri SQTekste origjinale SQ

Kryetari i ITSHKSH Shkup ua uron të gjithë myslimanëve festën e Kurban Bajramit

Më lejoni që në emër të Institutit të Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve në Shkup, t’Ju uroj juve dhe gjithë besimtarëve të fesë islame, festën e Kurban Bajramit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle