0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQBiznes.portal SQBiznis.Slajder SQEkonomi SQ

Kryetari dhe anëtarët e KRRE-së në takim me drejtorin e Bashkësisë Energjetike, Lorkovski

- Shkëmbim të mendimeve në lidhje me furnizimin me gaz natyror, por edhe për qëndrueshmërinë e sistemit energjetik dhe funksionimi i rregullativës në kohë të krizës energjetike, ishin temë e takimit të sotëm në Shkup të anëtarëve të Komisionit Rregullator për Energjetikë dhe Shërbime Ujore (KRRE), me Artur Llorkovski, drejtorin e sapoemëruar të Bashkësisë Energjetike (BE).

Butoni Kthehu në krye
Mbylle