0_Maqedoni.Portal SQSektori civil SQShoqëri SQ

KRSKRR tek motoçiklistët: Për shkak të sigurisë tuaj – mbani pajisje mbrojtëse

Këshilli republikan për siguri në komunikacionin rrugor (KRSKRR) apelon tek të gjithë shoferët e motoçikletave dhe mopedëve detyrimisht të mbajnë pajisje mbrojtëse dhe t’i respektojnë rregullat në komunikacion me qëllim që të shmangen pasojat e padëshiruara para së gjithash ta mbrojnë veten.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle