0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQ

KRSKRR me apel për shoferët, ta zvogëlojnë shpejtësinë dhe të kenë kujdes ndaj fëmijëve në komunikacion

Me fillimin e vitit shkollor, frekuentimi i automjeteve dhe i këmbësorëve në komunikacion dukshëm po rritet. Sipas asaj, rritet edhe nevoja për dozë shtesë të kujdesit nga ana e të gjithë pjesëmarrësve në komunikacion, veçanërisht kur qarkullojnë në afërsi të shkollave ose të kopshteve, përkujton Këshilli Republikan për Siguri në Komunikacionin e Rrugëve - KRSKRR.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle