0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQBiznes SQBiznes.portal SQBiznis.Slajder SQEkonomi SQMakedonija.Slajder SQ

KRRE: Qytetarët të cilët kanë furnizim jocilësor të energjisë së ngrohjes duhet të pranojnë fatura më të ulëta

- Sipas Rregullores për përcaktimin e cilësisë së furnizimit të energjisë së ngrohjes, konsumatorët te të cilët është konstatuar me vendim nga ana e komisionit për kontrollim të cilësisë së energjisë së ngrohjes me të cilën furnizohen se kanë furnizim jocilësor të energjisë së ngrohjes të pranojnë fatura më të ulëta, informoi Komisioni Rregullator për Energjetikë dhe Shërbime Ujore.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle