0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQBiznes SQBiznes.portal SQBiznis.Slajder SQEkonomi SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

KRRE: Para tetë muajve kërkuam të bëhet mbikëqyrje inspektuese se a ka keqpërdorime gjatë kalimit nga tregu i lirë në treg të rregulluar

- Komisioni Rregullator për Energjetikë dhe Shërbime Ujore thekson se që në muajin prill të vitit 2022 e ka informuar Inspektoratin Shtetëror të Tregut, Inspektoratin Shtetëror të Punës, Drejtorinë e të Ardhurave Publike dhe Drejtorinë e  Policisë Financiare në lidhje me informacionet e marra të cilat zgjojnë dyshim se një numër i caktuar i konsumatorëve të energjisë elektrike nuk e përmbushin kushtin që të jenë konsumator të vegjël, ndërsa e transferojnë furnizimin e tyre me energji elektrike nga tregu i lirë në treg të rregulluar përmes lidhjes së marrëveshjeve.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle