0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQBiznes.portal SQEkonomi SQShoqëri SQ

Kovaçevski: Shteti nuk do të lejojë goditje të çmimeve

Tridhjetë vjet  nuk është investuar  në sektorin energjetik të Maqedonisë së Veriut. Kapacitetet tona janë të vjetra. nga ish Jugosllavia. Por, shteti ka mekanizma  të parandalojë goditje të çmimeve, si dhe mjete financiare  në Buxhet me të cilat  do ta menaxhojë krizën, thotë zëvendësministri i Financave dhe kandidat  për kryetrar të LSDM-së, Dimitar Kovaçevski.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle