0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQBiznes.portal SQEkonomi SQPolitikë SQ

Kovaçevski: Qeveria i përgjigjet menjëherë dhe me efikasitet krizës energjetike

Masat për zbutje të pasojave nga rritja globale e energjisë elektrike filluan prej vitit të kaluar përmes zvogëlimit të TVSH-së për energji elektrike prej 18 në 5 për qind, ndërsa në periudhën e ardhshme do të vijojnë pako e re e masave për mbrojtje të standardit jetësor të qytetarëve. Këtë sonte e kumtoi kryetari i LSDM-së dhe mandatar  Dimitar Kovaçevski, i cili mendon se duhet të bëhet analizë në lidhje me mënyrën mbi  të cilën u gjet kjo krizë energjetike.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle