0_Maqedoni.Portal SQKorrespondentë MaqedoniPolitikë SQ

Kovaçevski për vizitë në fabrikën “Tab Mak” në Probishtip

Madje 97 përqind e prodhuesve "Tab Mak"-Probishtip e plason në tregun e huaj kryesisht në atë evropian, ndërsa nga bisedimet me menaxhmentin kemi marrë informacion i cili merr motivim se situata në sektor është stabil me tendencë për rritje dhe zhvillim të mëtutjeshëm, porositi kryeministri Dimitar Kovaçevski pas vizitës në këtë kompani.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle