0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQMKD-AL SQPolitikë SQ

Kovaçevski me Këshillin e ambasadorëve: Mbështetja për politikat në favor të qytetarëve dhe vendit

Kryetari i Qeverisë Dimitar Kovaçevski mbajti takim me përfaqësuesit e Këshillit të ambasadorëve: kryetarin Muhamed Halili dhe anëtarët e Bordit drejtues, ish ambasadorët - Tihomir Ilievski, Eleonora Petrova, Aziz Pollozhani dhe Aleksandra Naqeva Ruzhin.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle