0_Maqedoni.Portal SQEkonomi SQMKD-AL SQPolitikë SQ

Kovaçevski: Investojmë në burime ripërtërirëse të energjisë për tranzicion të sukseshëm energjetik

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut po realizon një tranzicion të suksesshëm energjetik që do të garantojë siguri në afat të mesëm dhe afatgjatë me furnizim me energjensë, qëndrueshmëri të sistemit energjetik dhe do të jetë i drejtë për të gjithë qytetarët. Këtë e  deklaroi kryeministri Dimitar Kovaçevski në fjalimin e tij në Forumin Ekonomik të organizuar nga “Finance Think”, ku foli për rrjedhën e realizimit të projekteve energjetike në vend.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle