0_Maqedoni.Portal SQKulturë SQKulturë.Portal SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Kostadinovska – Stojçevska në Tiranë: Kultura dhe të rinjtë si dhe përforcimi i tyre në krijimin e projekteve evropiane në fokus të agjendës së Ministrisë

Shpërblimi për Tiranën si kryeqytet evropian rinor (EYS) për vitin 2022, paraqet rrugë të re për avancim për qytetin, për rinin dhe për vendin. Kjo është mënyrë e re e bashkëpunimit, disejni, stimulimi dhe përforcimi i qytetit, me dhe për rininë, thonë nga Kongresi rinor nacional i Shqipërisë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle