0_Maqedoni.Portal SQKulturë SQKulturë.Portal SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Kostadinovska: Mbrojtja e trashëgimisë kulturore është një nga treguesit më të rëndësishëm për njohjen, definimin dhe afirmimin e identitetit kulturor

Trashëgimia kulturore, materiale dhe jomateriale me shumëllojshmërinë e saj dhe veçantinë është pasuri e njerëzimit, ndërsa mbrojtja e tij është një nga treguesit më të mirë për njohje, definim dhe afirmim të identitet kulturor, theksoi sot ministrja e Kulturës Bisera Kostadinovska në ngjarjen provuese dhe diskutimin për edicionin e IKOMOS Maqedoni “Parimet evropiane për kualitet të intervenimeve të financuara nga BE-ja me ndikim potencial ndaj trashëgimisë kulturore”.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle