0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Konventa nacionale e BE-së në Maqedoninë e Veriut do të mbajë sesion të Kapitullit 23 “Raport i ri i KE-së probleme të vjetra”

Konventa nacionale për Bashkimin Evropian në Maqedoninë e Veriut sot do të jetë nikoqir i Grupit të punës 3 - Gjyqësia dhe të drejtat themelore (Kapitulli 23), i cili do ta mbajë sesionin e nëntë me temë "Raport i ri i Komisionit Evropian - probleme të vjetra: Si drejt efikasitetit më të madh në shqiptimin dhe zbatimin e masës konfiskimi i pronës", në organizim të Lëvizjes evropiane.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle