0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Konkurs për çmim për tekst gazetaresk/video me temë për përballje me ndotjen e ajrit

Shoqata e gazetarëve të Maqedonisë (SHGM) në bashkëpunim me Programin për zhvillim të Kombeve të Bashkuara (UNDP) shpall Konkurs publik me temë: "Përballja me ndotjen e  ajrit - përforcimi i vetëdijes publike për problemet dhe zgjidhjet e mundshme - si të ngritet vetëdija për problemin ekzistues dhe mënyrat më të mira për zgjidhjen e tij". Materiali i publikuar duhet të parashtrohet në SHGM më së voni deri më 26 nëntor 2021.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle