0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Ballina – Sllajder SQKorrespondentë BotëMakedonija.Slajder SQPolitikë SQ

Kongres i autoriteteve lokale dhe rajonale i KE-së: Në Maqedoni të Veriut ka përcaktim të dukshëm politik për decentralizim

Në Maqedoni të Veriut ekziston përcaktim i dukshëm politik për zbatim të decentralizimit, por nevojitet sqarim shtesë i legjislaturës dhe avancim i mëtutjeshëm i reformave në sferën e vetëqeverisjes lokale, ceket në Rekomandimin për vendin, që sot unanimisht e miratoi Kongresi i autoriteteve lokale dhe rajonale i Këshillit të Evropës.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle