0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQSektori civil SQShoqëri SQ

Konfiskohet materie kimike për prodhimin e amfetaminës në vlerë prej mbi 50 milionë euro në aeroportin e Shkupit

Nëpunësit policorë nga Sektori për shuarjen e krimi të organizuar dhe krimit serioz - Njësiti për trafikim të paligjshëm me drogë në bashkëpunim dhe koordinim me Prokurorinë publik për ndjekje të krimit të organizuar dhe korrupsionit, Prokurorisë Publike të Turqisë, Shërbime doganore të Turqisë dhe Maqedonisë së Veriut, si dhe SELEK (Qendra për zbatimin e ligjeve në Evropën Juglindore), sot realizuan aksion ndërkombëtar policor në të cilin në aeroportin e Shkupit janë konfiskuar mbi një tonë prekurosë për marrjen e llojit të amfetaminës stimuj, të klasifikuar në kategorinë e parë të listës kombëtare të prekusorëve, kumtoi ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle