0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Konfirmohet një investim i ri strategjik në energjetikë me vlerë 184 milionë euro

“Termocentralet fotovoltaike në Jamularc dhe Skandalc”, projekt i Shoqërisë për prodhimin dhe tregtimin me energjinë elektrike nga burimet e ripërtëritshme “PROMARK ENERXHI DOOEL” Shkup, me vendim të Qeverisë mori statusin e projektit strategjik të investimit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle