0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQPolitikë SQShoqëri SQ

Konfirmohen ndryshimet për paga më të larta në sektorin gjyqësor dhe të prokurorisë

Qeveria sot i pranoi ndryshimet dhe plotësimet e Ligjit për pagat e prokurorëve publikë. Siç sqaron pres-shërbimi qeveritar, me dispozitat e propozuara përshtatet koeficienti për konfirmimin e pagës të prokurorëve publikë dhe angazhimet e përgjithshme për përmirësimin e resurseve materiale dhe financiare në sistemin gjyqësor duke i përfshirë pagat dhe kompensimet tjera të prokurorëve publik.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle