0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQPolitikë SQShoqëri SQ

Konfirmohen ndryshimet e Kodit penal, vendoset vepër penale “përndjekje”

Në seancën e sotme të rregullt të 92-të, Qeveria miratoi tekstin e Projektligjit për pagesën e kompensimit monetar për viktimat e veprave penale, si dhe ndryshimet dhe plotësimit të Ligjit për mbrojtje të personave fizikë në lidhje me përpunimin të dhëna personale me qëllim parandalimin, hetimin, zbulimin ose ndjekjen penale të krimeve ose ekzekutimin e sanksioneve penale, Ligjin për Akademinë e gjykatësve dhe prokurorëve, Ligjin për procedurën civile, Ligjin për përgjegjësinë civile për fyerje dhe shpifje, si dhe të Kodit penal.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle