0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQ

Konferencë „Skill4FutureWeek”: Rruga drejtë ndryshimeve transformuese

- „Skill4FutureWeek": Rruga drejtë ndryshimeve transformuese është quajtur konferenca treditore që fillon prej sot në Shkup, në kuadër të projektit "Tejkalim i hendekut te aftësitë digjitale për krijimin e vendeve të reja dhe më të mira punës" i mbështetur nga Ambasada e Britanisë në Shkup.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle