0_Maqedoni.Portal SQPolitikë SQZgjedhjet Lokale 2021

Konferencë shtypi e KSHZ-së (drejtpëdrejt)

Konferencë shtypi e Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve për hapjen e vendvotimeve dhe rrjedhën e votimit, si dhe për jehonën deri në ora 9.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle