0_Maqedoni.Portal SQEkonomi SQLink i drejtpërdrejtë SQMKD-AL SQVideo deklaratë SQVideo SQ

Konferencë shtypi e KRRE-së për çmimin e ri të rrymës (drejtpërdrejtë)

Konferencë shtypi e kryetarit të Komisionit rregullator për energjetikë dhe shërbime ujore (KRRE), Marko Bislimovski mbi vendimin përfundimtar për çmimin e re të energjisë elektrike që do të vlejë nga 1 janari i vitit të ardhshëm.

Shkup, 30 dhjetor 2021 (MIA) – Konferencë shtypi e kryetarit të Komisionit rregullator për energjetikë dhe shërbime ujore (KRRE), Marko Bislimovski mbi vendimin përfundimtar për çmimin e re të energjisë elektrike që do të vlejë nga 1 janari i vitit të ardhshëm.

Çmimi i ri i rrymës për shfrytëzuesit në tregun e rregullt do të vlejë në gjashtë muajt e parë të vitit të ardhshëm. Të gjitha kompanitë energjetike tanimë kanë kërkuar rritje të çmimit të energjisë elektrike.

https://fb.watch/adtW2PboXT/

Butoni Kthehu në krye
Mbylle