0_Maqedoni.Portal SQPolitikë SQZgjedhjet Lokale 2021

Konferencë shtypi e Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve (drejtpërdrejtë)

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve do t'i kumtojë rezultatet e para në bazë të të dhënave prej procesverbaleve të komisioneve zgjedhore dhe Komisionit zgjedhor të Qytetit të Shkupit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle