0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMKD-AL SQVideo SQ

Konferencë shtypi e drejtores së ISHMJ-së, Ana Petrovska (drejtpërdrejtë)

Konferencë shtypi e drejtoreshës së Inspektoratit Shtetëror për Mjedis Jetësor në lidhje me raportin gjashtëmuajsh  për punën e Inspektoratit, si dhe prezantim i të dhënave për vëllimin e rritur të kontrolleve në vitin 2021 në krahasim me vitin 2020, dhe dënimet e shqiptuara.

Shkup, 4 gusht 2021 (MIA) – Konferencë shtypi e drejtoreshës së Inspektoratit Shtetëror për Mjedis Jetësor në lidhje me raportin gjashtëmuajsh  për punën e Inspektoratit, si dhe prezantim i të dhënave për vëllimin e rritur të kontrolleve në vitin 2021 në krahasim me vitin 2020, dhe dënimet e shqiptuara.

https://www.facebook.com/MediumskaInformativnaAgencija/videos/897836324139388/

 

 

 

 

 

 

Butoni Kthehu në krye
Mbylle