0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQPolitikë SQ

Konferencë rajonale “Përfaqësim i komuniteteve me numër më të vogël në nivel shtetëror dhe lokal”

Komuniteti i kroatëve në vend organizon konferencë rajonale me temë "Përfaqësim i komuniteteve me numër më të vogël në nivel shtetëror dhe lokal", si pjesë e projektit "Ruajtje e kulturës tek komuniteti kroat dhe bashkësive tjera më pak në numër në RMV".

Butoni Kthehu në krye
Mbylle