0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQMKD-AL SQPolitikë SQSektori civil SQShoqëri SQ

Konferencë rajonale për tranzicion të drejtë

Nuk duhet vetëm qasja e Qeverisë, por edhe e gjithë shoqëria, përfshirja e organizatave të ndryshme të shoqërisë civile dhe zhvillimi i përbashkët i zgjidhjeve. Është jashtëzakonisht e nevojshme dhe sfiduese që përfaqësuesit e organizatave të shoqërisë civile të propozojnë zgjidhje nga aspekti ekologjik, si dhe përfshirja e grupeve të reja dhe të varfra të qytetarëve. Kjo u theksua sot në panelin hyrës dyditore onlajn të Konferencës rajonale për tranzicion të drejtë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle