0_Maqedoni.Portal SQ0_Slajder SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Konferencë rajonale për përballjen me dezinformatat, gjuhës së urrejtjes dhe sulmet hibride

Sulmet mbi aktivistët civilë dhe gazetarët janë të shumta. Nuk bëhet fjalë vetëm për propagandë të urrejtjes nga ana e një grupi të caktuar, është e qartë se bëhet fjalë për makineri  propaganduese që qëndron pas sulmeve shumëvjeçare ndaj aktorëve të shoq[risë civile. Objektiv më shpesh janë ata qytetarë të cilët çdo ditë janë të dukshëm dhe me ndikim, deklaroi kryetari i CIVIL-it, Xhabir Deralla në konferencën e sotme rajonale në temë "Sulme mbi demokracinë dhe të drejtat e njeriut: organizatat civile në mbështetje të shoqërisë të Ballkanit Perëndimor të cilët po përballen me dezinformata, gjuhë të urrejtjes dhe sulmeve hibride, të organizuar nga CIVIL-i.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle