0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQSektori civil SQShoqëri SQ

Konferencë “Përparimi në luftën kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit në kontekst të planit të Qeverisë për luftë kundër korrupsionit”

Koalicioni "Të gjithë për gjykim të drejtë" në bashkëpunim me Asociacionin për nisma demokratike (ADI), sot  organizon konferencë përfundimtare të quajtur "Përparimi në luftën kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit në kontekst të planit të Qeverisë për luftë kundër korrupsionit".

Butoni Kthehu në krye
Mbylle