Biznes SQBiznes.portal SQBiznis.Slajder SQEkonomi SQShoqëri SQ

Konferencë për transformim digjital, të gjelbër: Duhet të reagojmë shpejtë sepse nesër ndoshta do të jetë vonë

- Botës i duhet ristart, është koha për aksion të shpejtë. Nëse deri më tani ishim në tren i cili ndalej në çdo stacion, tani duhet të hipim në tren të shpejtë. Duhet të sjellim vendime të shpejta, precize dhe të qarta për ekonomi më të shëndoshë dhe më të qëndrueshme, që nënkupton edhe mjedis më të shëndoshë jetësor, porositën pjesëmarrësit në konferencën “Digjitalizimi dhe transferi i teknologjive për uljen e emetimeve të karbonit”.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle