0_Maqedoni.Portal SQLink i drejtpërdrejtë SQShoqëri SQVideo deklaratë SQVideo SQ

Konferencë për shtyp në Qendrën për menaxhim me kriza (drejtpërdrejtë)

Konferencë për shtyp në Qendrën për menaxhim me kriza në temë "Koordinimi për mirëmbajtjen e rrugëve dhe parandalim për kushtet dimërore në shtet".

Butoni Kthehu në krye
Mbylle