0_Web_Aktuale SQLink i drejtpërdrejtë SQVideo SQ

Konferencë për shtyp e zëvendëskryeministrit Fatmir Bytyqi dhe ambasadores britanik Gallouej (drejtpërdrejtë)

Konferencë për shtyp e zëvendëskryeministrit për Çështje Ekonomike, Koordinimi të Dikastereve Ekonomike dhe Investimeve, Fatmir Bytyqi dhe ambasadores britanike Rejçell Gallouej me rastin e nënshkrimit të Memorandumit për bashkëpunim për një projekt për vendosjen e Njësisë qendrore për monitorimin e projekteve infrastrukturore/investuese.

Shkup, 28 korrik 2021 (MIA) – Konferencë për shtyp e zëvendëskryeministrit për Çështje Ekonomike, Koordinimi të Dikastereve Ekonomike dhe Investimeve, Fatmir Bytyqi dhe ambasadores britanike Rejçell Gallouej me rastin e nënshkrimit të Memorandumit për bashkëpunim për një projekt për vendosjen e Njësisë qendrore për monitorimin e projekteve infrastrukturore/investuese.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle