Link i drejtpërdrejtë SQShoqëri SQ

Konferencë për shtyp e drejtorit të ISHMJ-së Sreten Stojkovski (drejtpërdrejtë)

Konferencë për shtyp e u.d drejtorit të Inspektoratit Shtetëror për Mjedis Jetësor (ISHMJ) Sreten Stojkovski për gjendjen aktuale me ndotjen e ajrit dhe për punën e tanishme të ISHMJ-së.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle