Link i drejtpërdrejtë SQShoqëri SQ

Konferencë për media e zëdhënësit të Qeverisë, Hoxha dhe përfaqësuesit të ESHS-së, Gjorgjieva (drejtpërdrejtë)

- Konferencë për media e zëdhënësit të Qeverisë, Muhamet Hoxha dhe përfaqësuesit të Entit Shtetëror të Statistikës, Jasmina Gjorgjieva.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle