0_Maqedoni.Portal SQEkonomi SQLink i drejtpërdrejtë SQ

Konferencë për media e Zaevit dhe Besimit për ndryshimet e Ligjit për financimin e njësive të vetëqeverisjes lokale (drejtpërdrejtë)

- Konferencë për media e kryeministrit Zoran Zaev dhe ministrit të Financave, Fatmir Besimi në lidhje me Propozim-vendimin për ndryshime dhe plotësime të Ligjit për financimin e njësive të vetëqeverisjes lokale.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle