Makedonija.Slajder SQPolitikë SQZgjedhjet Lokale 2021

Konferencë për media e KSHZ-së për votimin në zgjedhje (drejtpërdrejtë)

- Konferencë për media e Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve (KSHZ) për rrjedhën e votimit në Zgjedhjet Lokale dhe për daljen në votime deri në orën 11.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle