0_Web_Aktuale SQLink i drejtpërdrejtë SQMakedonija.Slajder SQPolitikë SQ

Konferencë për media e kryetarit të Kuvendit, Xhaferi dhe kryetarit të SHGM-së, Çadikovski (drejtpërdrejtë)

- Konferencë për media e kryetarit të Kuvendit, Talat Xhaferi dhe kryetarit të Shoqatës së Gazetarëve të Maqedonisë (SHGM), Mlladen Çadikovski pas konferencës rajonale në temë "Përmirësim i dialogut mes parlamenteve dhe gazetarëve të Ballkanit Perëndimor" në organizim të SHGM-së me mbështetje dhe në bashkëpunim me Kuvendin, në të cilën morën pjesë edhe përfaqësues të lartë të parlamenteve të Malit të Zi, Serbisë dhe Bosnjës e Hercegovinës.

Shkup, 26 nëntor 2021 (MIA) – Konferencë për media e kryetarit të Kuvendit, Talat Xhaferi dhe kryetarit të Shoqatës së Gazetarëve të Maqedonisë (SHGM), Mlladen Çadikovski pas konferencës rajonale në temë “Përmirësim i dialogut mes parlamenteve dhe gazetarëve të Ballkanit Perëndimor” në organizim të SHGM-së me mbështetje dhe në bashkëpunim me Kuvendin, në të cilën morën pjesë edhe përfaqësues të lartë të parlamenteve të Malit të Zi, Serbisë dhe Bosnjës e Hercegovinës.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle