Biznes SQBiznes.portal SQBiznis.Slajder SQEkonomi SQLink i drejtpërdrejtë SQMakedonija.Slajder SQ

Konferencë për media e drejtorit të ZZHTI, Jovan Despotovski (drejtpërdrejt)

- Konferencë për media e drejtorit të Drejtorisë së ZZHTI, Jovan Despotovski në të cilën do t'i prezantojë hollësitë nga analiza për aktivitetet ekonomike në zonat ZHTI në gjysmën e parë të vitit 2022, marrëveshjet e arritura për investime të huaja dhe aktivitetet dhe iniciativat e reja.

Shkup, 13 korrik 2022 (MIA) – Konferencë për media e drejtorit të Drejtorisë së ZZHTI, Jovan Despotovski në të cilën do t’i prezantojë hollësitë nga analiza për aktivitetet ekonomike në zonat ZHTI në gjysmën e parë të vitit 2022, marrëveshjet e arritura për investime të huaja dhe aktivitetet dhe iniciativat e reja.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle