0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQPolitikë SQShoqëri SQ

Konferencë për funksionalitetin e Trupit këshillëdhënës për etikën gjyqësore (drejtpërdrejtë)

Shoqata e gjykatësve të Republikës së Maqedonisë së Veriut sot është nikoqire e konferencës "Funksionalizimi dhe operacionalizimi i Trupit këshillëdhënës për etikën gjyqësore në Maqedoninë e Veriut", të mbështetur nga USAID-i.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle