0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQ

Konferencë për funksionalitetin dhe operacionalizimin e trupit këshillëdhënës për etikën gjyqësore

Shoqata e gjykatësve të Republikës së Maqedonisë së Veriut sot do të jetë nikoqir i konferencës "Funksionalizimi dhe operacionalizimi i trupit këshillëdhënës për etikën gjyqësore në Maqedoninë e Veriut", të mbështetur nga USAID-i.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle