0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Konferencë në Athinë e Komitetit ushtarak të NATO-s me pjesëmarrjen e shefit të Shtatmadhorisë së Armatës së Maqedonisë së Veriut

Operacionet, aktivitetet dhe misionet e NATO-s, përparimi në adaptimin strategjik, sfidat e ardhshme, implementimi i koncepteve dhe iniciativave “NATO 2030” janë temat për të cilat do diskutojnë shefat e Shtatmadhorive të armatave të 30 vendeve anëtare të NATO-s në konferencën e Komitetit ushtarak të Aleancës që mbahet në Athinë, ndërsa merr pjesë edhe shefi i Shtatmadhorisë së Armatës së Republikës së Maqedonisë së Veriut, gjenerali Vasko Gjurçinovski, njofton korrespondentja e MIA-s në Athinë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle