0_Maqedoni.Portal SQPolitikë SQShoqëri SQ

Konferencë ndërkombëtare “Menaxhment strategjik me rrezikqe dhe kriza – gatishmëri për krizat e ardhshme”

Dekani i Fakultetit filozofik prof.dr. Ratko Dunev, sot do ta hapë konferencën dyditore hibride shkencore ndërkombëtare “Menaxhment strategjik të rreziqeve dhe krizave – gatishmëri për krizat e ardhshme”.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle