0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Konferencë: Harmonizimi më i madh i kornizës ligjore kombëtare për pagesa digjitale të sigurta dhe të shpejta ndërkufitare

Prania në rritje e teknologjive të reja të pagesave konfirmon rëndësinë e përfshirjes së Bankave Qendrore në zbatimin e politikave për përshpejtimin e procesit të digjitalizimit. Në këtë kontekst, në procesin e digjitalizimit të shërbimeve të pagesave, besimi që publiku ka tek Bankat Qendrore është i rëndësishëm për ruajtjen e stabilitetit të çmimeve si synim kryesor i tyre, deklaruan pjesëmarrësit e panelit të mbajtur dje, në ditën e parë të Konferencës së 14-të për pagesat dhe infrastrukturë tregtare.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle