0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQ

Konferencë: Harmonizim i praktikës gjyqësore në Ballkanin Perëndimor me KEDNJ prioritet i rëndësishëm për institucionet gjyqësore nga rajoni

- Harmonizimi i praktikës gjyqësore në Ballkanin Perëndimor në përputhje me standardet e Konventës Evropiane për Mbrojtje të të Drejtave të Njeriut dhe me aktvendimet e Gjykatës Evropiane për të Drejtat e Njeriut përfaqëson prioritet kyç për institucionet gjyqësore nga rajoni dhe përpjekjet e tyre për përforcim të sundimit të drejtësisë në dritën e perspektivave evropiane.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle