0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQPolitikë SQShoqëri SQ

Konferencë gjyqësore ndërkombëtare: Gjyqësia duhet të jetë efikase dhe e pavarur

Gjyqësia duhet ta demonstrojë pavarësinë e saj. Këshilli gjyqësor kohë më parë miratoi metodologji të re për vlerësimin e punës, por megjithatë, ai nuk është implementuar tërësisht, që çon në dyshim në opinion për përdorimin e praktikave transparente të bazuara në merita.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle