Link i drejtpërdrejtë SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Konferenca “Shkathtësi për vende të ardhshme të punës” (drejtpërdrejtë)

- Konferenca “Shkathtësi për vende të ardhshme të punës – Skills For Future Jobs“, organizuar nga ana e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës dhe Odës Ekonomike të Maqedonisë së Veriut.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle