0_Maqedoni.Portal SQGjendja e rrugëve SQServise informuese SQ

Komunikacioni zhvillohet pa pengesa nëpër rrugë të thata

Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet pa ndërprerë nëpër rrugë të thata. Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve urbane është mesatar.Në vendkalimet kufitare nga ana e Maqedonisë së Veriut, nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle