0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQ

Komunikacioni nëpër rrugë vende-vende të lagështa, nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi

Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet pa ndërprerë nëpër rrugë vende-vende të lagështa, njofton DPHM.

Shkup, 3 tetor 2021 (MIA) – Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet pa ndërprerë nëpër rrugë vende-vende të lagështa, njofton DPHM.

Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve urbane është mesatar. Në vendkalimet kufitare nga ana e Maqedonisë së Veriut, nuk ka pritje  të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi.

LAMM rekomandon shpejtësi të adaptuar, respektimin e sinjaleve të përcaktuara të komunikacionit e veçanërisht drejtim të automjetit me kujdes, posaçërisht në rrugët nëpër gryka, ku ekziston mundësia e rrëshqitjes së dheut. Kjo vlen veçanërisht për pjesët rrugore Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë. mb/

Butoni Kthehu në krye
Mbylle