0_Maqedoni.Portal SQGjendja e rrugëve SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Komunikacioni  i matur në akset rrugore

Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet pa pengesë, nëpër rrugë të thata.  Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve urbane është i matur. Në vendkalimet kufitare nga ana e Maqedonisë së Veriut nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle