0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQ0_Web_Përzgjedhja e redaktorit SQMKD-AL SQPolitikë SQ

Komunat të merren me problemet reale, jo të shërbejnë populizëm në baza ditore, rekomandon biznesi

Edhe programet më të mira qeveritare nuk mund të realizohen me modelin ekzistues të vetëqeverisjes lokale, veçanërisht me kapacitetin e dobët të disa kryetarëve të komunave. Ka ardhur koha që komunat të ndalojnë së shërbyeri populizëm dhe në vend që të merren me problemet e përditshme, të merren me zgjidhje afatgjata të çështjeve kryesore, rekomandon sektori i biznesit.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle